Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 november 2011

Afgekeurd

Japekoppie was naar de Hoftuin gegaan en moest daar iets heel belangrijks doen. Tenminste, zo zag het eruit, dat konden wij aan zijn loophouding zien.

Nou, alle alarmbellen rinkelden en de fotograaf ging vol spanning achter onze senior-reporter aan want je weet maar nooit.Wel, uiteindelijk bleek dat Japekoppie alleen maar het luik van Myo ging inspecteren. Helemaal niks spannends dus. Ja, had het kunnen zijn als Myo thuis was geweest en achter het luikje had zitten wachten tot reporter J. vlakbij was gekomen, om dan uit te halen of plots tevoorschijn te springen. Maar Myo zat er niet, was zelfs helemaal niet in de buurt en dus gebeurde er niks.
Helaas, meer kunnen we er niet van maken. De fotograaf ging teleurgesteld weer naar huis, maar Japekop was zeer tevreden over zijn inspectie; hij keurde het luikje namelijk zonder verdere verklaring, zeer beslist, af.

Geen opmerkingen: