Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 13 november 2011

Poetsdoek

Toen mevrouw K. door de Parallelstraat liep, zag zij een vergeten poetsdoek op een brommobiel liggen. Tenminste, ze dacht dat het een poetsdoek was, want daar leek het op, maar toen ze dichterbij was gekomen zag mevr. K. dat het de oude Poekie was, die daar een dutje lag te doen.
Er hing geen bordje "niet storen" bij, maar het leek ons verstandiger om Poek gewoon door te laten dutten.

Wij raden nu mevrouw K. dringend aan de glazen van haar bril te reinigen, voordat ze met nog meer van deze stomme berichten komt en het niveau van dit Katblad alsmaar verder omlaag gaat. Dit stukje werd geschreven door de Hoofdredacteur.

6 opmerkingen:

ina zei

Ach, mevrouw K., dat kan de beste overkomen. Ik heb een keer mijn voet onder onze Brutus geschoven omdat ik hem aanzag voor mijn slof.

mevrouw K. zei

Dat is inderdaad nog dommer.....

Barbara zei

Ha ha ha!

katja zei

De meeste kattenliefhebbers zien toch juist boodschappentassen en dergelijke aan voor katten in plaats van katten voor poetsdoeken ???

hannah/wellington zei

ik herinner me een persoons/feline verwisseling met een rode bezem?????????????????
op een balkon?????????
blijven lachen mensen!!!!!!!!!!!!

katja zei

Ja, hahaha, voor wie dit nog leest en zich afvraagt hoe dat ook alweer zat :

http://hetleidschkatblad.blogspot.com/2011/03/iwan-naar-de-dierenarts.html

Even kopieren en plakken, is mooi genoeg verhaal om nog een keer te lezen (zijn de verhalen meestal, maar goed).