Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 3 november 2011

Geen uitschuifarmen!

Ha, eindelijk geen haarfabrieken van Hof is Vol in de Hoftuin, dus lag de weg vrij voor Igor om de balkontrap af te dalen en kon mevrouw Katblad de kleine, zachte Iegje eindelijk weer eens lekker knuffelen. Dat deed zij dus ook en dat was erg genieten, dat kunnen wij u verzekeren....

Maar ach, al spoedig werd Igor afgeleid door Oscar (die bezig was met een grastest - want dat soort dingen moet je bijhouden) en klikkende hakken over het middenpad van de Hoftuin.


En zo kwam het dat Igor toch maar een paar treden omhoog ging en van daaraf met zijn pootjes naar beneden lag te hengelen.
Al heel vaak hebben we Igor verteld dat wij geen uitschuifarmen hebben, maar blijkbaar is dat slecht voor hem te onthouden.
Geeft niks hoor Ieg, we hebben in elk geval weer een grappige foto van je kunnen nemen!

2 opmerkingen:

Hannah zei

heel veel groeten aan allemaal van Igor's fanclub in New Zealand!!!!!

Wilma zei

Wat is het toch een lekker ding!