Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 november 2011

Hoge fluittoon en spoorloos verdwenen.....

Het was vlak voordat het echt hard ging stormen. De twee vriendjes Oscar (links) en de Boez (rechts) waren aan het stoeien in de Kruidentuin.

Toen, opeens, klonk er een hoge fluittoon in de oren van de fotograaf en zzzoefffff, weg waren ze, de twee haarfabrieken. Spoorloos verdwenen, opgegaan in het niets...Verdwenen in een groot, zwart gat.....

Nou nou, mevrouw Katblad. Niet zo dramatisch, heh? Ze kwamen toch zeker wel weer tevoorschijn? Nou dan. En die hoge fluittoon? Last van uw hoorapparaat? Oh, heeft u nog niet. Misschien dan een gemeentekarretje of achteruit rijdend vrachtwielhuis? Ja, zie je wel? Niks mysterieus dus. Wel, wilt u zich dan van nu af aan weer bepalen tot eerlijk nieuws? Met feiten en zonder al teveel fantasietjes? En niet teveel koffie meer drinken, heh? U had toch nog niet aan de wijn gezeten, wel? Nee nee, we vragen het maar.... Tjongejonge.

2 opmerkingen:

ina zei

Ik vond het juist wel spannend..

de redactie zei

Wij ook....