Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 5 november 2011

Simple-site stadskatten verdwijnt binnenkort.....

Ons foto-album zal om organisatorische redenen binnenkort moeten verdwijnen (en daarmee bedoelen wij de simplesite...., zie link in linker kolom van dit katblad).
In plaats daarvan is er een nieuw blog gemaakt, genaamd:
http://haarfabrieken.blogspot.com/

U kunt alvast een kijkje nemen; wij zullen elke dag wat foto's (uit het verleden) toevoegen!

5 opmerkingen:

Hans zei

o.k. Ik schrok al!

ina zei

Ik ook.

ina zei

Ik heb net gekeken, wat mooi!

katja zei

Nou ja, ik had vannacht al gereageerd, maar die reactie is blijkbaar niet overgekomen ? Wat ik wou zeggen: ik vind de nieuwe fotosite veel mooier dan de 'simple-site', dus ik vind het heelmaal niet erg dat die binnekort verdwijnt. Het brengt alleen voor Mw Katblad wel weer een hoop extra werk met zich mee als ze de foto's zou willen verhuizen...
Ik ben ook meteen 'volger' geworden !

Mevrouw Katblad zei

Het is inderdaad een hele klus, maar voor mevrouw K. ook wel weer leuk om alle foto's van weleer te bekijken.
We hebben geen spijt van het opdoeken van de simple-site, want er konden sowieso niet zoveel foto's op en bovendien kostte het ons teveel (qua geld, financiën dus).
We hopen dat iedereen "volger" wordt van ons haarfabrieken-blog!