Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 3 november 2011

Eén keer per dag is te doen.....

Hoewel mevrouw Katblad het helemaal niet erg vindt dat de Wams (Wamy) tegenwoordig zijn maaltijden bij Sonny en Gizmo thuis nuttigt (dat scheelt haar zeker 20 keer per dag opstaan uit haar stoel en een hoop onrust in huis), is het aan de andere kant ook natuurlijk wel heel leuk en gezellig de Wams regelmatig te zien en te mogen begroeten.
Wel, deze keer was Wamy op bezoek om met een paar Kiwi-takken (oude oogst) te komen spelen, die mevrouw K. in een opruimbui onder de buitentafel had gegooid.Ze sprak hem vriendelijk toe terwijl Wams alvast zijn "Ik doe toch niks?" blik had opgezet, en vertelde hem dat hij gerust onder onze tafel mocht spelen en hoe verheugd wij waren dat hij ons niet was vergeten; dat wij hem ook heus niet vergaten...
Dat Wamy niet helemaal begreep wat mevrouw K. bedoelde bleek later, toen wij hem toch weer heel even in de keuken aantroffen alwaar hij zijn best deed 7 brokjes tegelijk door te slikken (wat niet helemaal lukte). Maar dat was natuurlijk voor de sport, en dus vonden wij dat niet zo erg. Eén keer per dag de Wams in de keuken vinden is best te doen, maar daar moet het dan wel bij blijven, heh Wamzepams?

Geen opmerkingen: