Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 november 2011

Getsiederrie!

Wat dit is? Wel, het is zo afschuwelijk dat u het vast niet wilt weten. U hoeft daarom ook echt niet verder te lezen als u dit bericht liever wilt overslaan, gewoon een kwestie van doordraaien (scrollen dus).

Voor de mensen die minder gevoelig zijn en niet zo gauw misselijk te krijgen, het volgende.

Japekoppie vond dus een plastic zakje in de Katbladstraat. Keurig dichtgeknoopt, dat wel, maar daarna weggegooid en overreden. Japekop en de fotograaf volgden het spoor, en toen vonden ze nog zo'n zakje, een eindje verderop, en daarna nog één. Wat erin zat? Nogmaals, dat wilt u niet weten. Zo wel, dan maar op naar de volgende foto.... Op eigen risico, heh?


Jawel, BLAFBEESTENPOEP! Een heel spoor van dit soort zakjes, een verzameling waar je U tegen zegt!
Er is dus een blafbeesteneigenaar in onze buurt die (elke dag?) netjes de verteerde etensresten van zijn/haar beest met een zakje opraapt, het nog dichtknoopt ook, maar daarna terug op straat gooit! Leuk voor de kindjes? Om mee te spelen? Getsiederrie!
Wij hebben verder geen commentaar, maar snappen doen we dit niet. U wel dan?

1 opmerking:

ina zei

Dan kun je het nog beter onverpakt laten liggen, dan verteert het tenminste. Maar vies blijft het.