Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 november 2011

Gevaarlijk herfstblaadje

Boez wilde gisteren de Poort naar de Hoftuin door, maar hield opeens halt. Er kwam namelijk een herfstblaadje op hem af, een blaadje dat heel hard door de Poort werd geblazen door een flinke windvlaag.
O o, wat eng, heh Boez? Ja. Want het leek net of het blaadje met opzet op de Boez afkwam, en dat hoort natuurlijk andersom te wezen. Vandaar dus. Nou, dat was dus flink schrikken voor onze jongste reporter, maar gelukkig herstelde hij zich snel. En het hele voorval was binnen de minuut alweer vergeten.
Geweldig nieuws, niet? Ja, dat vonden wij nu ook!

2 opmerkingen:

Inge zei

Geen geweldig nieuws nee maar wel grappig!

Annemieke zei

Haha - wat zit hij daar grappig in de poort. De schrik is van achteren zelfs te zien.