Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 18 november 2011

Bijna dagelijkse kost

Het gedrag van Wamy is ondertussen geen nieuws meer, maar we willen dit bericht toch graag aan u kwijt: mevrouw K. ging een stukje lopen (met de camera dus) en toen zij ver genoeg van de redactie vandaan was, kwam de Wams (Wamy) opeens tevoorschijn; hij had zich tussen de plantenpotten verstopt gehouden.
Wij hoeven u niet te vertellen waarom hij nu tevoorschijn kwam, en wij hoeven u ook niet te vertellen wat hij ging doen, toch? Wel, dan doen we dat ook niet.
Ging mevrouw K. terug naar de redactie om hem van de voerbakjes weg te jagen?
Nee, dat deed zij niet. Ze was er gewoon te lui voor en bovendien zou de vuile dief gewoon op een later tijdstip weer terugkomen om zijn klus af te maken.

Nou, dat was het dus, en echt wijzer bent u niet geworden van dit bericht, wel? Mevrouw K. heeft tenminste wel haar hart weer even kunnen luchten, en dat is geen overbodige luxe tijdens deze grijze dagen....
Als u ook behoefte heeft om even iets te zeggen over niets, kunt u dat via de reactiemogelijkheid onder dit bericht doen.

1 opmerking:

Inge zei

Wat is ze toch een snoesje die Loesje!