Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 27 november 2011

Weer thuis

Onze buuf (mens van Charli en Ollie) heeft afgelopen week een zware operatie moeten ondergaan, maar herstelde daarvan dermate snel dat ze in het weekend alweer naar huis mocht. Zij was zelfs in staat om onze redactie een bezoekje te brengen! Op de foto ziet u hoe verheugd onze Cera is met de thuiskomst van de buuf. Ja, want zij is gewend elke ochtend even bij Charli en Ollie langs te gaan (om tot hun grote ergernis naast de buuf op de bank te gaan zitten voor een aai-sessie), en vond de afgelopen dagen hun luikje gesloten. Dus toen buuf zich bij ons meldde, liep Cera helemaal over van blijdschap en tevredenheid...
Welkom thuis, Buuf!

3 opmerkingen:

katja zei

Wat fijn dat de buurvrouw weer zo snel lekker thuis bij haar Charli en Ollie kan zijn !
En het lijkt wel of Cera op deze foto haar best doet om kwa omvang op haar buurjongens te lijken...

ina zei

Wat een goed nieuws! Veel sterkte bij het verder beter worden, Buuf.

Hans zei

En wat zit cera daar lekker te genieten!