Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 18 november 2011

Ingewikkelde toeren

Loesje haalde wel heel ingewikkelde toeren uit voor een paar hapjes van de sprietenplant!
Ze sprong eerst in de emmer ernaast, vouwde zich rond een plant en wist toen net de sprietenplant met haar bekkie te bereiken.
Helaas, nadat ze een stukje spriet had afgeknabbeld, zakte ze met één poot weg in de aarde, steeds dieper.
Maar wellicht vond ze het gras niet eens zo lekker? In elk geval sprong ze uit de (vuilnis-)emmer en nam een spurt naar de Kruidentuin. Wij gingen nog even achter haar aan om haar capriolen aldaar te bekijken, doch Loesje was ergens tussen de struiken gekropen en was en bleef onzichtbaar. Teleurgesteld ging mevrouw K. weer terug naar de redactie; er waren op dat moment namelijk helemaal geen andere haarfabrieken in de Katbladbuurt te bekennen geweest. Saaie boel dus....

Geen opmerkingen: