Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 25 november 2011

kort nieuws: jeugdig gedrag, maar pil niet geslikt....

Mevrouw Troy heeft vanmorgen enige tijd achter een herfstblaadje aangerend. Toen zij het blaadje had gevangen en het laatste leven eruit had geslagen, ging zij enthousiast over tot het scherpen van haar nagels aan een boom. Wij waren erg blij met haar jeugdig gedrag. Echter, later vonden wij haar halve Fortekor-pilletje op het aanrecht terug. Zij had dus vanochtend net gedaan of zij het had ingeslikt, maar dus mooi niet. Wij hebben het stukje medicijn vanmiddag alsnog in haar keeltje gepropt, en daarna kreeg zij (terwijl ze behoorlijk nagromde) nog een kaassnoepje om haar duidelijk te maken dat het braaf slikken van pilletjes altijd wordt beloond. Helaas hadden wij haar 's ochtends ook al beloond voor het uitspugen van het pilletje, maar dat wisten we toen nog niet. Mevrouw Katblad is tijdens de pil-acties niet gewond geraakt, dus dat valt dan weer reuze mee.

1 opmerking:

Annemieke zei

Ze is Mw Katblad dus toch nog te slim af!