Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 27 november 2011

Knoeipartij

Hij is groot en zwaar, wit met rood, wil altijd als eerste zijn avondhap, wenst die persé te nuttigen op het aanrecht naast de spoelbak, likt die hap vervolgens gedeeltelijk over de rand heen, springt zodra hij klaar is met zijn knoeipartij van het aanrecht af om te kijken of de anderen nog wat lekkers over hebben, en als de verwarring compleet is staat hij erop dat wij onmiddellijk het luikje voor hem opendoen zodat hij nog even een frisse neus kan gaan halen.
Drie keer raden over wie het wij hier hebben! (Wij loven echter in deze dure tijden geen prijzen uit, heh? Bovendien is deze vraag te makkelijk....)

3 opmerkingen:

katja zei

Wat een onbehouwen smeerkees !

Hans zei

dat moet Iwan zijn

Hans zei

ach nee,

ik zag dat wit en rood niet goed, het is natuurlijk die veel te dikke Oscar.

Dat ik niet goed las is letterlijk, ik kan niet meer normaal op het scherm kijken, want mijn ogen zijn de laatste 5 jaar achteruitgegaan in het dichtbij zien, kwam ik achter bij de opticien vorige week. Ik zit met spanning op mijn nieuwe bril te wachten!