Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 28 november 2011

Erg teleurgesteld

Afgelopen weekend mochten wij (zwarte) Gijs weer eens begroeten. Hij kwam namelijk langs om een slokje water te drinken uit onze tafel-drinkbak.  Helaas zat er bijna geen water meer in de betreffende bak, en wat er nog in zat was een vieze drab met veel rottende blaadjes. Gijs droop vervolgens zwaar teleurgesteld af, maar was zo snel weg dat wij hem niet meer onze excuses konden aanbieden.
Wegens het slechte weer van gisteren hebben wij jammer genoeg de bak nog niet kunnen schoonmaken en hervullen.

1 opmerking:

Inge zei

Leuk om Gijs weer eens te zien, hij is toch zo lief!