Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 november 2011

Kort nieuws

Wamy had zo'n honger vandaag dat hij zonder pardon onze keuken binnendrong en mevrouw Troy van haar voerbakje wegsloeg. Jazeker, met een paar goed gerichte, harde klappen!
T. Troy was dermate perplex dat ze bleef toekijken hoe Wamy al haar brokjes naar binnen schrokte.
Hoe wij dit weten?
Wel, dat is een beetje een raar verhaal, maar op dat moment zat mevrouw K. op het toilet met de deur op een kier, dus zij kon alles zien maar niet zomaar opstaan om in te grijpen. Omdat ze dit erg genant vindt, zal deze tekst (laatste regels) op haar verzoek morgen weer verwijderd worden.

De Boez heeft vanochtend een klein trauma opgelopen. Hij was een korte tijd buiten, kwam daarna met dikke staart binnen en heeft verder de hele dag op bed gelegen. Nee, hij wilde niet eten of drinken. Pas toen mevrouw K. hem tegen dinertijd kwam knuffelen en hem toe had gesproken, ging hij mee naar beneden. Vervolgens ging hij door het kattenluik naar buiten en sindsdien hebben wij hem niet meer gezien. We zullen hem straks waarschijnlijk van straat moeten gaan plukken. Ook die dingen gebeuren zo nu en dan. Mevrouw K. wil echter wel op tijd naar bed vanavond. Dat wordt nog een hele opgave, dus.

1 opmerking:

Inge zei

Ha ha ha Mevrouw katblad schaam je niet dat doen wel meer mensen als ze alleen thuis zijn hoor! :)

Ik hoop dat je Boezki niet te laat thuiskomt vanavond.