Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 13 november 2011

Acute persbehoefte

Elke keer als wij door de Steeg van Storm lopen met onze reporters, krijgt de Boez last van acute persbehoefte. Jawel, u snapt best wat wij daarmee bedoelen dus leggen we het niet uit.

Voor die acute behoefte zoekt Boez steeds dezelfde "bak" uit, één waar weliswaar geen plantjes in groeien op dit moment, maar zeker niet bedoeld is voor de eerder genoemde acute behoefte van onze reporter.
Wat nog enigszins meezit is dat Boez zijn persproduct wel begraaft, maar dat doet hij dan weer niet erg netjes.


Kijk maar (foto natuurlijk, heh?).
Wel, mevrouw K. zit nu met het probleem dat ze de eigenaar van deze bak moet gaan vertellen wat haar reporter met de inhoud ervan doet. Ja, dat hij (onze reporter) zelfs regelmatig wat toevoegt, en dat "wat" zal de eigenaar niet erg prettig vinden.
Bovendien moet mw. K.  met het kattenbakschepje langs, want dat is wel zo netjes en correct.
En mevrouw K. moet een voorstel neerleggen om na de winter opnieuw de plantenbak te vullen, maar dan met verse aarde natuurlijk. Plantjes kopen doen de mensen maar zelf, daar gaan we ons niet mee bemoeien, toch?

4 opmerkingen:

Inge zei

Wie weet wat er in de lente opkomt met al die mest....

Barbara zei

Wat is dit voor een rare krant! Lachen zeg!

katja zei

Meestal zijn het vnl. brandnetels die die overbemesting overleven....

ina zei

Brandnetelthee schijnt gezond te zijn.