Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 14 november 2011

Afgesproken werk?

Afgelopen weekend zijn beide Verkenners A (Oscar links, Japekoppie rechts) samen een eindje wezen lopen. Een kleine wandeling voor en door gediplomeerde Verkenners dus, om maar zo te zeggen.
Opvallend was dat zij telkens dezelfde plekjes opzochten om te besnuffelen, waarbij Oscar voorop ging en Japekop hem volgde. Het leek wel haast afgesproken werk.


Ook werden steeds precies dezelfde struikjes door hen onderzocht, waarna beide Verkenners een duidelijke markering achterlieten tegen weer dezelfde takken.

In elk geval weten nu alle buurtkatten dat er twee Verkenners A in de Parallelstraat zijn geweest, en waarschijnlijk was dit nu precies de bedoeling van onze jongens.

Geen opmerkingen: