Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 15 juli 2011

ZEVENTIEN !!!

Vandaag is onze mevrouw Troy 17 jaar geworden.
Zij stond vief en fris op, heeft goed ontbeten (haar eigen bakje leeg en dat van de Boez erbij) en is daarna naar buiten gegaan voor een frisse neus. Geen spoor van Katzheimer vandaag dus, maar gisteravond was zij wel wat in de war, herkende de Gourmet in haar etensbakje niet en liep zomaar weg uit de keuken zonder een hapje van haar diner genuttigd te hebben. Gelukkig heeft zij later nog wel wat brokjes gegeten.

Wel, wij wensen mevrouw Troy nog een lange en gezonde oude dag toe en hopen dat zij voorlopig nog in staat zal zijn om zo af en toe een Poezenloket-dienstje te draaien. LIEVE MEVROUW TOKKIE TROY, ZET 'M OP!

6 opmerkingen:

Hans zei

Tokkie Troy,

heel hartelijk gefeliciteerd!
Ceesje (ook 17!)

mw. Katblad zei

En Ceesje ook gefeliciteerd! Wij wensen ook haar een fijne, gezonde, oude dag toe!

Jacq. zei

Gefeliciteerd, lieve mevr. Troy! Op naar de 18...

ina zei

Gefeliciteerd, mevrouw Troy. En nog een fijne ouwe dag toegewenst.

Inge zei

Ook namens Bob & Bill, van harte mevrouw Troy! En nog vele gelukkige en gezonde jaren gewenst.

Annemieke zei

Van harte!
Elrond en Pieper en hun mensen