Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 16 juli 2011

Nieuwe plattegrond


Jazeker, onze nieuwe plattegrond (van de katbladbuurt)! Dit kunststukje werd vervaardigd door het mens van Gizmo en Sonny Boy, en wij danken haar zeer voor haar noeste arbeid!
Met een klik op de foto kunt u het allemaal nog beter lezen!

2 opmerkingen:

ina zei

Wat mooi! Erg duidelijk ook. En leuk dat de blafbeesten worden aangeduid met een bliksemschicht.

katja zei

Wat een prachtige plattegrond ! En ongelooflijk dat er in zo'n klein buurtje 37 katten wonen (en waarschijnlijk meer, want misschien zijn er nog binnenkatten die het pad van Mevrouw Katblad nog niet gekruist hebben). Ook opvallend vind ik dat in de Parallelstraat alle 'bekende' katten aan de ene kant van de straat wonen...