Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 16 juli 2011

Goeie bui???

Siep, huisgenote van Kaija, bewoonster van een Kruidentuinhuis (zie plattegrond) kent niet alleen maar slechte buien, mocht u deze indruk door onze (weinige) berichten over haar hebben gekregen.
Want wij zagen haar namelijk heerlijk door het zand rollen bij het huis van haar buren, en het kan niet anders of ze genoot daarvan en had het dus reuze naar haar zin. Daaruit kun je dan weer afleiden dat ze niet in een slechte bui was, toch? Eén en ander gaat nu eenmaal samen, of niet soms?Nou, het kan natuurlijk ook zijn dat zij last had van parasieten! En dat ze dus niet voor haar plezier lag te rollen maar uit pure noodzaak!
En daarmee is dan dit bericht dus volkomen waardeloos geworden en was onze eerste indruk van Siep toch juist.
Maar zeker weten doen we niets.
In elk geval was het de eerste keer dat wij Siep zagen rollen in het zand (in plaats van in het kattenkruid) en daar moesten we het dan maar bij laten.

Tjongejonge mevrouw Katblad, heb je niks beters te melden dan dit? Nog onder invloed van het feestje zeker? Nog niet helemaal helder? Tjongejonge.... We moesten het binnenkort maar weer eens hebben over het wel of niet verlengen van uw contract, heh? Nee, zo kan het echt niet langer....

1 opmerking:

ina zei

Ach, meneer de hoofdredacteur (of bent u een mevrouw?), het is toch komkommertijd, dan horen dit soort berichten er gewoon bij.