Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 15 juli 2011

Lust voor het oog

Gisteravond hadden wij een feestje voor onze (buiten)medewerkers en tipgevers ter ere van de verjaardagen van de Boez en mevrouw Troy.
Gezien het slechte weer zegden onze haarfabrieken af, maar wij begrijpen goed dat zij liever thuis bleven want het was af en toe echt linke soep daarbuiten....

Wel, zo liepen onze reporters helaas de presentatie van een speciaal voor hen bereide taart mis!
De taart werd gemaakt door het mens van Bohr en zag er overheerlijk uit (wij hebben er niet aan geroken maar zullen dat vandaag nog doen voordat wij het mes erin zetten). U kunt de taart niet goed zien? Wel, dan maar een close-up hieronder.


Jazeker, een reuze-bonbon van rosbief met gedroogde visjes op een bedje van sla!
Wij laten u later nog weten waaruit precies de vulling bestaat (wij begrepen dat het iets van vis is) en hoe wij de taart aan onze haarfabrieken hebben gepresenteerd en uiteraard wat zij ervan vonden.
Voor ons (mensen) is deze taart in elk geval een lust voor het oog! Dank je wel Marrit!

Verder kunnen wij u nog meedelen dat het mensendiner erg geslaagd was en dat mevrouw Katblad een beetje "brak" is en vandaag wat traag op gang komt.....

5 opmerkingen:

ina zei

De taart is prachtig! En het mensendiner was inderdaad erg geslaagd, alle lof, mevrouw Katblad! En ja, ook wij waren niet zo fris vanochtend, maar het was het waard. Erg benieuwd hoe de haarfabrieken de taart vonden.

Inge zei

Echt een leuk en origineel kado, die taart!
Ben ook zeer benieuwd of de katten er van gesmuld hebben.
Hier nog een brak persoon maar heb genoten van het lekkere eten en gezelligheid.
Nogmaals bedankt madame chatjournal!

Jacq. zei

Ja, de taart is prachtig en ben al benieuwd naar het verhaaltje of ze het lekker vonden. En ik ben ook brak maar het was erg gezellig en het eten zalig. Bedankt!

Annemieke zei

Wat een mooie taart!
Hoe vonden ze het?

katja zei

Wat een mooi taartje met lekkere 'kaarsjes' erop was dat zeg ! Ben benieuwd wat ze er van vonden.