Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 20 juli 2011

Gevoel

Oscar:
Nee nee! U vergist zich!
Dit lag hier al en het was al helemaal leeg toen ik het vond! Bovendien hou ik helemaal niet van snoepies, weet u nog?
Ik wilde er alleen maar even aan ruiken. Omdat zoiets niet op de vloer hoort te liggen inderdaad.
Nee, ik heb verder ook niet gezien wie dit op de grond heeft gegooid. Omdat ik niemand wil verraden dus.
Bent u nu boos op mij, mevrouw Katblad? Nee toch?
Ah, u gelooft mij op mijn woord en mijn mooie ogen. Dus ik krijg geen straf? Word niet buiten de deur gezet? We blijven dus vrienden? En ik word ook niet ontslagen? Dan ga ik nu nog even een paar brokjes eten, als u dat goed vindt tenminste, want daar kwam ik eigenlijk voor.

Boez:
Ik weet van niets. Nee, ben net vijf minuten binnen dus ik kan niets gedaan hebben.
U zegt dat er in een paar minuten een hoop kan gebeuren? U vraagt hoe dat ene snoepie op het vloerkleed terecht is gekomen?
Wel, ik weet van niets en heb niks gedaan. Nee, ik had 'm nog niet eens gezien, dat snoepie. Ook geen doosje op de grond gegooid en de deksel eraf gehaald. Bovendien was dat doosje al bijna leeg. Ja, nog een snoepje of tien. Hoe ik dat weet? Wel eh......, dat zegt mijn gevoel.
Wát zegt jouw gevoel???

Geen opmerkingen: