Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 8 juli 2011

Album(pje) per haarfabriek!

Mevrouw Katblad zag tot haar grote schrik dat ze al een jaar lang niks meer had gedaan aan haar foto-site. Vandaar dat ze vandaag hard aan het werk geweest is om dit te herstellen.
De site is compleet hernieuwd, maar nog niet af (hoop werk, heh?).
De oude foto's zijn verwijderd (ach.....), maar in plaats daarvan krijgt elke haarfabriek uit de Katbladbuurt zijn/haar eigen album(pje)!
Er is een begin gemaakt en de albums van de Boez, Oscar en Cera zitten al aardig vol. Wilt u alvast een kijkje nemen?
De link vindt u hiernaast, onder Foto-Album!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat bent u toch uniek en origineel en creatief bezig, mevrouw Katblad! En wat een liefde zitten er in die foto's en dat is geen projectie van mij. Wel een klus met zoveel foto's maar eentje die veel lieve herinneringen oproept, denk ik. Veel plezier! U verdient een lintje, want u laat ons meedelen in de prachtige creaties die haarfabrieken nou eenmaal zijn. Hartelijk dank daarvoor. Misschien zet ik nog wel eens een taart bij een poort waarvan ik denk dat het de Poort is of zo of ik zet met een groot verlicht bord VOOR HET LEIDSCH KATBLAD erop.

mevrouw K. zei

Graag dan misschien wel eens een schuimtaart, zonder nootjes, of eigenlijk nog liever "hemelse modder". Kent u dat? Heerlijk! Maar dan eet u zelf natuurlijk wel een stukje mee, heh?

ina zei

Wat een geweldig idee, die albums per kat! En de foto's zijn heel mooi, je ziet de poezen echt genieten. Het was mij nog nooit opgevallen dat Cera zo'n bijzondere onderlip heeft, half zwart en half licht, echt iets voor een model.

Anoniem zei

Hemeltje! Hemelse modder noemen ze dat! Begrijpt u dat nou? Dat is toch chocoladefudge, heeerlijk. Ik beheers me nu weer. Ik ga op zoek en dan duurt het nog wel even voordat ik denk te hebben gevonden waar die Poort is. Ik blijf stiekem kijken of niemand anders die doos oppakt. O jee, nu niet elke dag kijken of er een taart staat. Als ik hemelse moddertaart die ik kwalitatief goed genoeg vind, gevonden heb, geef ik een gil. En 'm anoniem neerzetten vind ik ook geen enkel probleem want me opdringen bij een vreemd is mij vreemd. Maar het Leidsch Katblad is uniek op de wereld. En laat dat gezegd zijn en blijven. O zo!

ina zei

@Abigail: Bij bakkerij Jacobs hebben ze prima hemelse modder..

Anoniem zei

Bakkerij Jacobs te Leiden. Dat moet te vinden zijn voor iemand die niet in Leiden woont. Leve Internet. (Is u ook een snoepkous?) Dank voor de tip!
En mevrouw K. denkt inmiddels waarschijnlijk: heh, heh, ze is eruit.