Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 17 juli 2011

Afgestraft...

Ach Wamy, zijn de brokjes op? Alweer? Heb je nu helemaal voor niks bijna een half uur lang op de loer gelegen voor het Poezenloket?
Maar ja, je hebt er zelf voor gezorgd dat de bakjes leeg zijn, heh? Jawel, want je bent al eerder langs geweest, weet je nog? Nee? Oh, vergeten!

Nee, we gaan de bakjes nu niet bijvullen. Ja, het lijkt ons een goed idee wanneer je nu maar eens naar huis gaat voor je dosis brokken, heh? Of bij een andere buur gaat jatten, dat is wat ons betreft ook wel oké.
Dag Wamy, sterkte ermee!


Ach...
Mevrouw Katblad had niet in de gaten dat ze met haar gebabbel tegen Wamy de Boez had gealarmeerd. Deze had zich verstopt gehouden onder de stoel, en toen Wamy de redactie weer wilde verlaten, sprong ons ventje tevoorschijn om de Wams eens even goed af te straffen.
Voor de zoveelste keer kreeg Wams een enorm pak op zijn donder. De Boez was namelijk sneller en op eigen terrein....

Later konden wij de plukken vacht bij elkaar harken, het waren er heel wat. Of Wams nog krassen op zijn neus heeft opgelopen, weten we niet - we hebben hem daarna niet meer gezien. Boez zag er trouwens helemaal ongeschonden uit.

2 opmerkingen:

ina zei

Mooie actiefoto van de Boez.

Hans zei

Wat een sprong, Boez. Je ziet al bij de afsprong dat ie raak is!