Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 juli 2011

Per ongeluk geraakt

Wamy:
Mevrouw Katblad, ik kom voor mijn lunchpakket en vind een leeg bakje bij het loket. Bij wie kan ik nu mijn klacht indienen?
Wel, als u over de lunchpakketten gaat, blijft u dus ernstig in gebreke. En doet u die camera nu maar snel weg, anders ram ik 'm gewoon uit uw handen. Nee, het is geen tijd voor foto's, het is tijd voor mijn hap!

Zo, die klap was raak heh? Nee, het was niet echt mijn opzet om uw toestelletje te treffen, het was meer dat leuke bengelende touwtje dat ik wilde raken. Maar omdat u net iets opzij ging toen ik uithaalde, miste ik en kwam mijn mep per ongeluk tegen uw hand. Nee, dat was echt niet de bedoeling en ik ben er zelf ook erg van geschrokken, net als u.Bent u nu boos op mij?
En mijn klacht van daarnet, die legt u zeker nu naast zich neer of neemt u 'm nog in behandeling?
Als ik beloof voortaan wat voorzichtiger te zijn en niet meer om de haverklap in uw keuken te komen en nooit meer naar u te meppen, kunnen er dan alsnog een paar brokjes af?
Mevrouw Katblad, hoort u mij nog? Bent u erg gewond? Mevrouw Katblad?

2 opmerkingen:

ina zei

O o, mevrouw Katblad, u ligt toch niet op de grond dood te bloeden, he?

Annemieke zei

Hij kijkt wel erg bezorgd! Maar ik weet niet of dat is vanwege de perongelukke mep, of omdat ie bang is dat hij geen hap meer krijgt!