Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 oktober 2011

Te koop

Weer een huis te koop in de Katbladbuurt. Dat gebeurt natuurlijk wel meer, maar deze keer betreft het een huis van een haarfabriek, Vlinder namelijk.
De mooie roze/oranje Vlinder gaat dus verhuizen;
wanneer weten wij niet, maar we zijn nu al een beetje verdrietig.
Gezien de ingezakte huizenmarkt zou het natuurlijk best nog wel even kunnen duren voordat Vlinder vertrekt. Nu hopen wij dus maar (voor onszelf) dat we nog even een paar maandjes van Vlinder's aanwezigheid (in de Kruidentuin) mogen genieten.....

3 opmerkingen:

Hans zei

Ach,

toen mijn buren gingen verhuizen (geen huisdieren), en de nieuwe buren het huis betrokken, maakte ik kennis met ze. De eerste vraag van de nieuwe buurvrouw was, u houdt toch wel van katten?, want ik er een paar. . . .Net op dat moment kwam Lapje langs, ik hoef de uitslag van het verdere gesprek niet meer te vertellen.

Annemieke zei

Jammer! Net of er weer een vriend weggaat (na Storm en Mini en Belle)

Mevrouw Katblad zei

Ja, ze moesten dat verhuizen van haarfabrieken toch echt gaan verbieden....