Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 25 oktober 2011

Os voelt zich erg thuis

Oscar gaat zich wel heel erg thuis voelen op de redactie. Daarnaast rekent hij het ook tot zijn taak om gespuis buiten de deur te houden, zoals daar bijvoorbeeld is : de Wams.
Hiernaast ziet u de Os en Wamy zitten, allebei tussen de planten in, alleen Os dus een etage hoger. Os heeft zojuist Wamy de tent uitgeslagen, Wamy vluchtte tussen de plantenpotten en Oscar zit nu een beetje dominant en arrogant te doen zodat Wamy weet wie het hier voor het zeggen heeft.
"Arme Wamy" denkt u natuurlijk, maar vergeet niet dat Oscar gewoon doet wat hij moet doen, namelijk zijn nieuwe territorium bewaken. En Wamy accepteert dat, is ook geenszins zielig. Ja, Oscar voelt zich al aardig thuis op de redactie; gisteren nog gaf hij Sonny Boy op zijn falie toen deze "per ongeluk" bij ons naar binnen wandelde....

3 opmerkingen:

ina zei

Goed zo, Ozzy!
Hebt u nu 5 katten, mevrouw Katblad?

Annemieke zei

Go Os!

Hans zei

conclusie: de tweede sollicitatieronde is achter de rug.