Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 4 oktober 2011

Mooi uitzicht

Afgelopen weekend was het in onze stad Leiden weer feest. Nog nooit hadden wij zulk heerlijk weer met "Leidens Ontzet", en daardoor was het ook erg druk op de Kermis en de Warenmarkt.
Mevrouw Katblad houdt niet zo van die grote feestpartijen, maar even op het feestterrein rondlopen hoort er gewoon bij; als Leidenaar moet je toch tenminste even de sfeer proeven (en een paar poffertjes of een oliebol), vooral als je al twee dagen van de geluiden en geuren hebt mogen genieten.Wel, er waren dus mensen die voor het luttele bedrag van 10 Euro zich door de lucht lieten slingeren, iets waar mevrouw Katblad van griezelt. (Al kreeg zij geld toe!)
Maar het uitzicht daarboven was vast en zeker heel erg mooi.......

1 opmerking:

Hans zei

Ik al kreeg ook gelk toe,

mij niet gezien!