Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 28 oktober 2011

Kiwi-moe?

De Kiwi van de Hoftuin is weer gesnoeid, en dus gingen we maar eens kijken of er nog leuke takjes voor onze haarfabrieken tussen zaten. Ja, want voor dat je het weet ligt het spul te beschimmelen en dan heb je er niets meer aan, en dat zou zonde zijn!
Wij namen onze "keurmeester" Oscar mee, de rest had geen zin in een uitje.Wel, Oscar maakte ons al direct duidelijk dat hij de takjes die er lagen drie keer niks vond. Hij ging er dan ook met zijn rug naar toe zitten.

Zou de Kiwiplant in de herfst aan kracht en aantrekkelijkheid verliezen?
Of is Oscar misschien gewoon een beetje "Kiwi-moe"?
Helaas kunnen wij bovenstaande vragen niet beantwoorden, maar mevrouw Katblad heeft in elk geval de takken deze keer maar gewoon laten liggen. Mochten onze haarfabrieken behoefte hebben aan een snufje van de Kiwi, weten ze het snoei-afval toch wel te vinden, dacht ze. En dat scheelt bovendien weer een hoop troep in huis....

1 opmerking:

Inge zei

Volgens Bob, Bill. Flash en Sushi is er niks te genieten aan deze late oogst...