Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 19 oktober 2011

Kort nieuws

In een vorig bericht heeft u kunnen lezen dat mevrouw K. per ongeluk een bod had gedaan (veiling Cat Shelter) op een etentje met een Vlaams acteur in Antwerpen.
Wel, wij kunnen u berichten dat er iemand is geweest die een hoger bod heeft gedaan, dus daar komt zij dan weer mooi vanaf.
Omdat zij toch het goede doel wil steunen, heeft zij thans geboden op een klok (ja, zo één voor aan de muur, met wijzers). En nu maar weer afwachten, heh?

http://veiling.catshelter.be

1 opmerking:

Anoniem zei

Jammer! ;)