Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 3 oktober 2011

Doe niet zo flauw!

Oscar:
Hé Boez, laten we nu gaan spelen, ja? Doe nou niet zo flauw....
Dan bijt ik effe in je nek en dan doe jij alsof je wilt vechten met me en dan gaan we samen stoeien en door de bladeren rollen, ja?Ja, zo inderdaad. En dan bijt ik nu effe in je buik en dan duw jij me omver, goed?
Boez, waarom reageer je zo lauw? Wil je soms niet met me spelen?
Vindt je het vervelend dat ik in je buik bijt?
Zal ik dan nu maar gelijk omrollen en doen alsof jij me omver hebt geworpen? Boez?


Boez, heb ik je aandacht nog? Je doet net alsof je me helemaal niet ziet!
Boezieboez, kijk eens naar me, ik ben toch je beste vriendje?
Boez?

Maar nee, de Boez had zijn aandacht helemaal niet bij Oscar. Er was namelijk wat onrust bij het Poezenloket (u ziet Japekoppie daar ook naar kijken, bovenin de foto's).
Op dat moment wisten we niet wat de oorzaak van die onrust was, later vonden we lege voerbakjes en daarom vermoeden we dat Wamy naar binnen was geslopen. En in dat geval was het natuurlijk volkomen begrijpelijk dat de Boez even geen zin had in een stoeipartijtje op dat moment.....

1 opmerking:

katja zei

Wat zijn ze toch leuk samen (ook al was Boez daar dit keer niet echt mee bezig).