Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 31 oktober 2011

Hartelijk dank, Panda!

Ook afgelopen weekend was Igor weer op het dakje van de Borderliner te vinden. Daar lag hij een partijtje te flirten met onze reporters en mevrouw Katblad.
Helaas konden wij hem niet overhalen de Hoftuin in te komen.
Oorzaak?

Panda van "Hof is Vol" hield de wacht op de trap, dus de weg naar beneden was voor Igor afgesloten.
Toen wij deze foto maakten sloot Panda net even zijn ogen, en dus lijkt het alsof hij daar maar een beetje lag te dommelen. In werkelijkheid hield hij de hele tuin verdomd goed in de gaten; ons houdt hij heus niet voor de gek!

In elk geval hebben wij Iegje dus niet kunnen aaien, en vooral mevrouw K. was daarover zeer teleurgesteld. De vacht van Igor is namelijk bijzonder koel en fluweelzacht, en hem aaien is derhalve een zeer aangename en verslavende sensatie. Afijn, weer een gemiste kans dus. Hartelijk dank, Panda!

4 opmerkingen:

Jacq. zei

Schattige foto van Igor!

ina zei

U mag altijd bij ons thuis van Igors vacht komen genieten, mevrouw Katblad, u bent van herte welkom.

Annemieke zei

Ik zie net dat we de 75000 bezoekers voorbij zijn! weer een mijlpijl...op naar de 100000

hannah zei

Igor, onze favorite!
Hannah in Wellington