Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 17 oktober 2011

Halve gare......

Charli:
Moet je die halve zool nou eens zien.
Staat met zijn patten in een bak ijskoud water en lebbert ondertussen tussen de vieze blaadjes.....

U ziet hem ook? Als dit iets is voor uw Katblad, moet u nu een foto maken.... Heeft u die halve gare in beeld?

En inderdaad, daar stond Oscar weer met zijn poten in de nattigheid. Hij maalt niet om natte poten of een natte vacht (zit ook vaak in de regen). Dat soort haarfabrieken heb je nu eenmaal ook, al zijn ze in de minderheid.

De Boez denkt er het zijne van en kijkt toe hoe zijn vriendje in het water zit te roeren. Hijzelf zal daar nooit aan beginnen; hij is er zo-één die niet dol op water is en het dus alleen maar drinkt....

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Misschien is Boez bang voor water omdat hij een paar keer in de vijver gevallen is?
De moeder van Elrond en Pieper (en Iwan) maalde ook niet om nat worden. Die ging mee onder de douche als ze de kans kreeg!

ina zei

Gekke Os, hij staat minstens tot aan zijn ..ehh.. polsen in het water.