Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 oktober 2011

Oude vorm weer terug

Japekoppie komt zo langzamerhand weer op zijn oude gewicht, en dat is goed te zien aan zijn achterlijf. Immers, zagen wij een maandje terug nog diepe kuilen daar waar zijn ribbetjes ophielden, nu heeft hij zijn vorm van voor zijn ziekte bijna weer teruggekregen.

Japekop eet gelukkig redelijk goed, hoest nog maar een enkele keer en braakt ook nog maar zelden.
Hoe hij nu aan die ernstige keelontsteking kwam en daarmee in een neerwaartse spiraal, dat zal wel altijd onduidelijk blijven.
Wij zijn in elk geval erg blij dat ons Aapje zich weer happy voelt en dagelijks met veel plezier zijn rondjes in de buurt loopt.

5 opmerkingen:

Sandra zei

goed zo, fijn dit te lezen!!!

ina zei

Gefeliciteerd, Japekop en huisgenoten.

Jacq. zei

Hartstikke fijn om te lezen!

Annemieke zei

Mooi! Nog een paar proeverijtjes en hij is weer de oude.

Inge zei

Japekop ziet er prima uit, gelukkig zijn alle zorgen om zijn gezondheid voorbij!