Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 21 oktober 2011

Beetje sneu...

Kijk, daar zit ons Boezelmannetje. Hij heeft zich verstopt en denkt dat hij zo onzichtbaar is voor Oscar. En nu ligt Boez daar te wachten totdat Os nietsvermoedend voorbij komt, want dat kan hij (Boez dus) zijn vriendje (Os dus) aan het schrikken maken door bovenop hem te springen. Ja, dat spelletje spelen zij (Boez en Os) wel vaker en dat is altijd weer leuk om te zien.


Alleen komt Oscar nu niet voorbij, want hij heeft de Boez achter de plantenpot zien kruipen en hij (Os) heeft geen zin in wéér dat spelletje. Daarom blijft hij bij de Kruidentuin zitten wachten tot Boez weer tevoorschijn komt.

Het duurde best een aardig tijdje voordat dat gebeurde, voordat de Boez begreep dat Os gewoon niet langs zou komen. En dat vonden wij toch wel een beetje sneu voor hem (voor de Boez dus, heh?).

Geen opmerkingen: