Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 24 oktober 2011

Brutale actie

Plaats: Kattenbak redactiekatten.
Bezoeker: Sonny Boy.
Wat hij daar deed?
Wel, in elk geval niet zijn behoefte.
Nee, Sonny was weer eens binnengedrongen om brokjes te stelen (hij krijgt namelijk thuis helemaal nooit te eten......), maar weet best wel dat hij dat niet mag. En toen hij dus dreigend tegemoet werd getreden en gesommeerd de redactie te verlaten, kroop hij eerst onder onze sofa, daarna onder diverse keukenkastjes, en tenslotte "verstopte" hij zich op het kattentoilet. En om zijn misnoegen kenbaar te maken, gromde hij aanhoudend gedurende deze hele rondtocht.
Helaas voor Sonny, hij werd tenslotte toch uit ons huis verdreven. Wel wist hij nog snel tijdens zijn uittocht even een paar brokjes in zijn bek te verzamelen uit het voerbakje van Cera. Zij was gelukkig niet thuis en was derhalve niet getuige van deze brutale actie van Sonny Boy.

1 opmerking:

ina zei

Wat een brutale lummel! Maar wel een leuke.