Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 22 oktober 2011

Onze reporters deugen niet!

De vertegenwoordiger van de Cat Mate luikjes heeft gesproken. Het luik omruilen heeft voor ons geen zin omdat onze haarfabrieken blijkbaar niet geschikt zijn voor dit soort luikjes, werd ons verteld. Ze zouden te slim en/of te sterk zijn voor een dergelijk luik! Nee, we hebben dit niet verzonnen! Het luik is dus oké maar onze katten deugen niet....
Wel mochten wij voor hetzelfde (aankoop)bedrag andere dingen in de dierenwinkel kopen. Dus dat betekent: luik inleveren en speeltjes of brokjes kopen.
Maar dan hebben we dus een open gat in de deur, heh?

Inmiddels hebben wij een winkelpasje verknipt en daarvan stukjes onder de schuifjes geschoven om ze op die manier enigszins te fixeren.
's Avonds verzetten wij de knopjes en schuiven dan weer die stukjes onder de knopjes zodat het luik dicht blijft (hopen we dan maar). Tussendoor speelt mevrouw K. voor portier.
En verder wachten wij maar op het verschijnen van een kattenluik dat reageert op de chips van onze haarfabrieken en bovendien dezelfde afmetingen heeft als dit luik (Large), want die zijn helaas nog niet op de markt verschenen.....g nbb (dit laatste is commentaar van mevrouw Troy, die vergat over het toetsenbord heen te springen!).

2 opmerkingen:

ina zei

Ik ben het helemaal eens met mevrouw Troy.

katja zei

Ja, ik ook.
Natuurlijk zijn de reporters een stuk sterker en slimmer dan andere katten, hahaha. Maar daar zou dat luik ook tegen moeten kunnen, kom op zeg, er bestaan zelfs luiken voor blafbeesten, die lijken me toch ook meestal wel sterker (maar natuurlijk nooit slimmer) dan de gemiddelde haarfabriek.