Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 oktober 2011

De aantrekkingskracht van fietstassen

Toen wij een bezoekje hadden afgelegd aan de Kruidentuin en op weg waren naar de Parallelstraat, moesten we lange tijd wachten tot de Boez eindelijk klaar was met de inspectie van een fietstas.
Wat er nu zo bijzonder was aan deze tas is ons niet bekend. Wij weten ondertussen best wel dat sommige fietstassen (eigenlijk de meeste - of moeten wij zelfs zeggen: allemaal?) een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op onze haarfabrieken, maar mevrouw Katblad is nooit in de verleiding gekomen dit soort tassen zelf te onderzoeken of te besnuffelen. Mocht iemand (van onze lezers) zich willen opofferen en zo'n onderzoek voor ons willen doen, is hij/zij van harte welkom. Wij stellen natuurlijk wel erg strenge eisen aan een dergelijk project (wij zijn vooral zeer geïnteresseerd in details), dus bezint eer gij begint.

Geen opmerkingen: