Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 7 oktober 2011

Belangrijke informatie

De Boez heeft zich enige tijd schuil gehouden onder een stel planten in de Hoftuin.
Dit was niet omdat hij werd achterna gezeten of bedreigd of iets van dien aard, maar omdat de dame die daar woont wel eens met kaassnoepjes naar buiten komt, en blijkbaar had de Boez daar erge trek in. Wij denken dat hij thuis verwaarloosd wordt, maar bewijzen hebben wij daar niet van....Het duurde niet lang of de dame in kwestie kwam inderdaad met een grote doos kaassnoepjes naar buiten. Hij (de Boez) had dus weer eens mazzel.
Wie er nog meer mazzel had was Japekoppie, die toevallig op het juiste moment voorbij kwam. De Boez kreeg een snoepje of drie, maar stal er nog twee van Japekoppie omdat die sufferd eerst niet begreep wat er allemaal gebeurde en stomverbaasd (te lang) naar de hem toegeworpen kaassnoepjes stond te staren. Zo kwam het dat Japekoppie slechts twee snoepjes at en de Boez er vijf naar binnen wist te werken. Deze belangrijke informatie wilde wij u niet onthouden.

2 opmerkingen:

Annemieke zei

Dat verwachtingsvolle bekkie! Daar zou ik ook geen nee tegen kunnen zeggen.

katja zei

Boez ligt echt in een soort hinderlaag om te kaassnoepjes te grazen te nemen.