Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 28 oktober 2011

Blije bejaarde

Het is erg fijn voor de redactie om te zien dat mevrouw Troy, de oudste haarfabriek in huis, met volle teugen geniet van haar oude dag.
Terwijl de reporters liggen uit te slapen, huppelt zij energiek rond tussen de herfstbladeren, controleert de inhoud van de waterbak en test elk kwartier de flap van het kattenluikje. Van een paar regendruppels trekt zij zich niets aan, maar wordt het te gortig dan schuilt zij even onder een wielhuis.
Nee, mevrouw Troy is allesbehalve depressief, en wij zijn blij dat zij nog zo'n energieke, vrolijke bejaarde is!

3 opmerkingen:

Jacq. zei

Super dat ze zo fit is!

ina zei

Wat een heerlijk gezicht, zo'n blij ouwetje. Laat haar nog maar lekker een tijdje genieten.

Hans zei

mijn ouwetjes zijn ook nog heel actief en Ceesje, ook 17, is nog steeds de baas in huis! Ook over mij!