Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 19 oktober 2011

Leve de lol!

Oscar ging op pad en belandde op het Zooiplein. Wij weten niet of hij een vooropgezet plan had, maar het was duidelijk dat hij daar erg nodig de zandbak moest controleren. Nadat hij het deksel aan een grondig onderzoek had onderworpen, begon hij aan een controle van de onderrand van de bak.Terwijl de Boez gewoon even voor de lol een rondje om de bak liep, hield Oscar zich bezig met een inspectie van de onderkant van de overstekende rand, hoewel, het kan ook natuurlijk zijn dat hij daar gewoon een partij in het zand wilde gaan rollen, en zich zo wilde vermaken. En jawel, later bleek dat inderdaad het geval te zijn.
Zo zie je maar weer, niet alles is wat het in eerste instantie lijkt te zijn......

Geen opmerkingen: