Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 1 oktober 2011

Losse foto's

Omdat er veel leuke, mooie of grappige foto's blijven liggen op de redactie (geen verhaal bij maar ook niet nodig.....) en wij u die toch willen laten zien, hebben wij de rubriek "Zomaar een foto" in het leven geroepen. Vooral met het mooie weer van nu wordt er volop genoten van het buitenzijn door de haarfabrieken, en op deze manier kunt u een beetje met hen (en van hen) meegenieten....
Veel plezier met deze nieuwe rubriek!

4 opmerkingen:

Inge zei

Genieten is het zeker om naar je losse foto's te kijken!
Ze zijn prachtig!

mw. Katblad zei

Dank je wel, mevrouw Inge!

Annemieke zei

Ik vind het een erg mooie rubriek!

Sandra, Snork & Doezel zei

Ik vind het een hele leuke rubriek !!!