Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 14 oktober 2011

Geen kunstwerk, wel functioneel.....


Soms kan een mens zich zo druk maken om allerlei dingen, dat ie vergeet om rust te nemen en even stil te staan bij de dingen die belangrijk zijn voor hemzelf. Kent u dat?
Wel, het overkwam mevrouw Katblad vorige week; ze was zichzelf voorbij gelopen en dan gaat het lijf protesteren, heh? Ja....

Wel, mevrouw K. besloot even alles aan de kant te gooien. Geen stress meer en een paar dagen compleet ontspannen. Een stapel opgespaarde Volkskrant Magazines doornemen, een beetje poetsen (ja, ook dat maakt de geest "leeg") en lekker met een muziekje op gewoon een beetje gaan zitten kleuren. Niet nadenken, gewoon de potloden (kleuren) pakken die bij je gedachten passen, al passen ze niet bij elkaar. De chaos ordenen (of zoiets). En een prima bezigheid als het buiten regent en hard waait; lekker knus met de katten om je heen.Het bovenstaande was het resultaat. Geen kunstwerk, wel functioneel, want ook door het bezig zijn met eigenlijk niks kun je weer energie opdoen.
Wij noemen dit kleurwerkje: "De week van 3 oktober 2011"......

2 opmerkingen:

ina zei

Ik vind het wel een kunstwerk! Leuk met die kattenkopjes.

trix zei

Blij dat het je goed heeft gedaan!
Maar wat een mooi resultaat. Die kleuren!!!!.....Geweldig! Groeten Trix