Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 8 oktober 2011

Neerstortende auto

Het is dat mevrouw K. veel bezoek krijgt, een tas vol lege flessen bezat en op advies van MaGiz (en met haar) eerst langs de glasbak ging alvorens boodschappen te gaan doen bij de AH, want anders had ze samen met Magiz een auto op haar kop gekregen. Jawel, die auto die van de 2e verdieping uit die parkeergarage naar beneden is gestort. Nee, je kunt dit toch niet verzinnen heh? Naar de winkel gaan en bedenken dat er van 2 hoog gevaar dreigt in de vorm van een wielhuis!
We hadden een hele dag nodig om bij te komen van de schrik enzo.
Morgen melden wij ons weer......
Welterusten!

1 opmerking:

Annemieke zei

Had het al gehoord op werk! Een van mijn medewerkers past op het huis van mijn ouders tijdens hun vakantie en dat is er tegenover. Zij was ook geschrokken (en ze was er niet eens in de buurt toen het gebeurde).
Schokkend verhaal.