Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 22 oktober 2011

Raar ventje

Boez ging mee met Oscar en Cera op een reportersronde, althans, dat was de bedoeling.
Maar toen wij aan het eind van de Steeg van Storm waren gekomen en de Parallelstraat inliepen, bleef de Boez op de hoek zitten.
Hij keek lange tijd de straat in (richting Kruidentuin), maar leek niet van plan ons te volgen.


Wij vroegen hem waarom hij niet verder mee wilde maar hij weigerde mevrouw K. dat duidelijk te maken. Hoewel, aan de stand van zijn oren konden wij natuurlijk wel zien dat er iets moest zijn wat hem niet beviel, maar wat dat dan was, daar kwamen wij dus niet achter.
De anderen (Os en Cera) hadden in elk geval nergens last van, en zo kwam het dat wij zonder de Boez verder gingen.
Later kwamen wij hem in de Katbladstraat weer tegen; hij liep daar een beetje in zijn eentje te zooien tussen de herfstbladeren.
Raar ventje, die Boez......

Geen opmerkingen: