Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 10 oktober 2011

Beetje ziekjes....

Sorry beste lezers, maar mevrouw Katblad is een beetje ziekjes en neemt daarom een paar daagjes vrij. Ook de haarfabrieken blijven met dit weer liever binnen, zij werken dus eveneens niet. Wij raden u aan om bijvoorbeeld een Suske en Wiske (Het Lijdende Leiden, pas uit!) te kopen om uw tijd door te komen of een puzzeltje te pakken ter vervanging van het LKB.....

4 opmerkingen:

Annemieke zei

Beterschap mevrouw Katblad!

Hans zei

Wij (Naturalis) hebben nog exemplaren van de speciale Leidse editie! (met 8 pagina's geschiedenis stad)

Wilma zei

Heel veel beterschap gewenst! Ziek maar even lekker uit.

ina zei

Beterschap, mevrouw Katblad.
Ik heb niet te klagen over gebrek aan nieuws, ben net terug van vakantie en ik heb net een heleboel kattennieuws kunnen inhalen.