Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 20 september 2010

Verhuizing!

Tot onze grote verbazing zagen wij vandaag een groen papier op de ruiten van het huis van Bel de Franskat, waaruit wij kunnen opmaken dat de Schrik van de Buurt binnen niet al te lange tijd zal gaan verhuizen. Nou, wel een schok hoor!

Sommige haarfabrieken zullen niet rouwig zijn als Bel vertrekt, maar er zal ook een hoop onrust en verwarring ontstaan, want uiteraard zal er een opvolger voor Bel (als Schrik) moeten opstaan, of misschien staan er wel meer op en dan krijgen we een hoop strijd en ruzie, heh?

Maar voorlopig is het nog niet zover, want Bel's huis is alleen nog maar verkocht onder voorbehoud, zoals het groene papier ons vertelt. Wij hebben dus nog even de tijd om te speculeren. En u dus ook. Maar zeker is dat we, ondanks alles, de markante Bel de Franskat best wel zullen gaan missen. Maar Lima dus niet, en Cera ook zeker niet! Ach ja, so heb elk nadeel ook weer se voordeel, heh?

2 opmerkingen:

Hans zei

Os en Boez, staat de champagne al koud?

Hans zei

Os, Boez, ik durf het bijna niet te fluisteren, maar Grijp jullie kansen. In een filmpje in de post-Monty Python tijd heeft een van de MP medewerkers een prachtreportage van de nieuwe Schoolbully (Engels voor 'de schrik van de buurt' gemaakt. Jullie kunnen het!Hij was net als jullie voor hij die kans kreeg!