Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 26 september 2010

Nog steeds ons beste model.....

Ja, Cera heeft het de laatste tijd erg druk in en om het huis, en dus te bezig om naar de Kroeg te gaan. Natuurlijk is mevrouw Katblad daar erg blij mee, want Cera's aanwezigheid levert vaak leuke foto's op, zoals deze dus. Ze staat hier wel erg dicht bij het Gevaarlijke Water, maar ze wankelde niet en dat stelde ons weer gerust. Ja, je zou bijna vergeten dat Cera toch ons topmodel was, heh? En bij gebrek aan geschikt nieuw talent, is ze dat dus nog, al is het parttime. Maar dat ze de allerbeste is, dat bewijst ze hier toch maar weer! Dank je wel Cera, voor het mooie po(e)seren op de juiste plaats!

3 opmerkingen:

Wilma zei

Inderdaad een schitterende foto!

Hans zei

Wat een topfoto! Jammer dat de wedstrijd voor de Leidse kalender niet meer bestaat!

katja zei

Wat een prachtige foto ! En Cera staat er inderdaad ook prachtig op.