Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 7 september 2010

Plattegrond Katbladbuurt 7 september 2010

Ja hoor, hier is dan - na een hele middag geploeter en geklooi - de nieuwe plattegrond van de Katbladbuurt. Om 'm beter te kunnen bekijken (d.w.z. groter), kunt u op de foto klikken. Mist u een haarfabriek op deze plattegrond of mist u iets anders (belangrijks), laat het ons weten! N.B.: de haarfabrieken die nooit buiten komen staan er nog niet op. Dat komt later dus nog.... En daar wij dit "kunstwerkje" onder een apart label zetten, kunt u de link altijd weer in de linkerkolom terugvinden - dan hoeft u dus niet helemaal terug te bladeren!

6 opmerkingen:

Hans zei

Ah!!! Sherlock Holmes in actie! Bravo!

de hoofdredacteur zei

Mevrouw Katblad heeft meer met Mrs. Marple, alleen het breiwerk ontbreekt nog. Maar wij vinden vast nog wel een knotje voor haar.

Greet zei

Mooi hoor, bedankt. Het is nu ook duidelijk dat er zo veel haarfabrieken in de Katbladbuurt wonen. En gelukkig maar drie blafbeesten.

Hans zei

Mijn Miss Marople, Margaret Rutherford, had geen knotje. De jouwe was zoals Agatha Christie dat zelf zag. Maar ik vond Margaret Rutherford in die rol fantastisch!!!!!

Leen zei

Voorwaar een fraai kunstwerk. Ik merk bij Bel de Franskat een bliksemschicht op die verder alleen bij blafbeesten wordt gebruikt...

Mevrouw Katblad zei

Hans, wij bedoelden eigenlijk een knotje wol.
En Leen, goed gezien, van die bliksemschicht!