Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 28 september 2010

Aap uit de mouw

Tokkie Troy:
Nee, ik zit u niet te bespieden, ik kijk gewoon naar u. En toevallig zit ik daarbij achter de vaas, dat klopt maar daar is niets stiekems aan.
Wel, ik heb op dit moment niks beters te doen, heh? Het loket is dicht, de anderen liggen boven te slapen en dus dacht ik om u maar eens gezelschap te gaan houden. Maar u was zo druk bezig en ik wilde u niet storen, dus vandaar dat ik hier ben gaan zitten.
Nee, gaat u gerust door met wat u aan het doen bent, dan ga ik nog even door met het kijken naar u. U zegt dat u niet kunt werken als ik hier naar u zit te loeren? U wordt er nerveus van? Wel, in dat geval kom ik maar tevoorschijn opdat u mij kunt aaien. En mag ik dan misschien ook een fliebertje van dat lekkers dat u op tafel heeft staan? Wat bedoelt u met: "nu komt de aap uit de mouw"?

2 opmerkingen:

ina zei

Kijkt u het eten uit de mond van mevrouw Katblad, mevrouw Troy?

Wilma zei

Hahahaha, uw ogen verraden u al mevrouw Troy! Die blik laat niets aan de verbeelding over.